Městská knihovna informuje

Renata Chloubová  09.02.2006 15:29

Výběr z nových knih

Vítovský Antonín: Moderní slovník softwaru – výkladový anglicko–český a česko–anglický slovník obsahuje přes 13 000 pojmů. Zahrnuje všechny moderní oblasti a trendy – digitální fotografii, audio, video, grafiku, vypalování, internet, telekomunikace, zabezpečení, Wi–Fi, mobilní telefony, kapesní počítače, GPS, digitální domácnost, ergonomii, podnikové aplikace, DVD, širokopásmové připojení, mobilní televizi, hrozby na internetu a pod.

Gellner František: Básně – výbor představuje 5 autorových básnických sbírek a překlady z německé a francouzské poezie

1000 nápadů a rad pro kutily – průvodce úpravami a opravami bytu i domu

Soutěž ČTEME?

Od ledna nového roku probíhá v knihovně nová soutěž pro mládež do 15 let o knihách, spisovatelích, ilustrátorech a hlavně o čtení, která bude pokračovat až do května.Od 1. do 28. února probíhá únorové kolo. Vyhlášení výsledků tohoto kola a odměnění vítězů proběhne ve středu 1. března v 17 hodin v knihovně. Soutěže se mohou zúčastnit i nečtenáři knihovny.

Připomínáme všem čtenářům, že na webové adrese http://www.rychnovjbc.cz v odkaze knihovna funguje on–line katalog naší knihovny. Zde získáte informace o našich knihách, novinkách, ale i o svých výpůjčkách.

Upozorňujeme čtenáře, kteří mají zájem hlasovat o nejoblíbenější knihu minulého roku v rámci udílení cen Magnesia Litera, mohou svůj hlas poslat internetovým hlasovacím lístkem z naší knihovny zdarma. Více podrobností na www.magnesia–litera.cz.

Adresa:

Městská knihovna Rychnov u Jablonce nad Nisou

náměstí Míru 720

468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou

https://knihovna.rychnovjbc.cz/

telefon: +420 720 402 284

Otevírací doba

Pondělí  
Úterý  
Středa  
Čtvrtek zavřeno
Pátek  

 

KATALOG zde https://lck.tritius.cz/library/rujnn/

 

 

Změny provozní doby

Městská knihovna Rychnov u Jablonce nad Nisou © 2018 Všechna práva vyhrazena 
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace