Městská knihovna informuje

Renata Chloubová  06.06.2007 22:39

Výběr z nových knih

Zuzana Ondomišiová: Tibet, země pod ochranou bohů – fotografická publikace přibližuje tibetskou tradici

Tom Holland: Perský oheň – autor, oceňovaný historik, vykresluje velice čtivým způsobem v této knize konflikt Řeků a Peršanů jako konflikt Východu a Západu před 2500 lety

Jakub Turek: Český ráj, Jizerské hory – outdoorový průvodce – kniha přináší sportovně založeným milovníkům tipy na zajímavé aktivity, které jsou v publikaci podrobně popsány, včetně doporučení vhodného vybavení

Pepa Dressler: EnCyklopedie – kniha o cyklistice a extrémních disciplínách

Gregor Strub: Cvičíme paměť – praktická příručka světově proslulého trenéra paměti

Adele Faber: Jak mluvit, aby nás teenageři poslouchali, jak naslouchat, aby nám teenageři důvěřovali – ojedinělá příručka pro rodiče teenagerů, kde autorky na základě kreslených scének a skutečných příkladů ze života ukazují rodičům jejich nejčastější chyby při jednání s dětmi.

Paulo Coelho: Čarodějka z Portobella – nový psychologický román brazilského autora

Robert Löhr: Šachový Turek – největší podvod století na dvoře císařovny Marie Terezie – historický román z rokokové Vídně

Lisa See: Tajemství hedvábného vějíře – dojemný životní příběh čínské ženy v 19. století, který přibližuje celou čínskou kulturu té doby

Pro mládež

Tomáš Jirků: Fabián a strašidla – napínavý příběh, kde nechybí hry pro čtenáře

Martina Krupárová: Kuchařka pro malé šéfkuchaře – jednoduché recepty na vyzkoušení

Lenka Lanczová: Andělé noci – román pro dívky

Adresa:

Městská knihovna Rychnov u Jablonce nad Nisou

náměstí Míru 720

468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou

https://knihovna.rychnovjbc.cz/

telefon: +420 720 402 284

Otevírací doba

Pondělí  
Úterý  
Středa  
Čtvrtek zavřeno
Pátek  

 

KATALOG zde https://lck.tritius.cz/library/rujnn/

 

 

Změny provozní doby

Městská knihovna Rychnov u Jablonce nad Nisou © 2018 Všechna práva vyhrazena 
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace