Novinky za srpen 2001

Renata Chloubová  15.08.2001 09:58
Knihovna opět otevřena s novými knihami
V pondělí 13. srpna 2001 bude knihovna otevřena po rekonstrukci elektrických rozvodů a malování. Zveme všechny "staré", zánovní i nové čtenáře opět do knihovny. Do 25. srpna bude knihovna otevřena jako obvykle v pondělí, středu a pátek odpoledne. Poslední týden v srpnu - tedy od 27. do 31. bude knihovna opět uzavřena. Tentokrát z důvodů čerpání dovolené. Děkujeme za pochopení.

Do knihovny přes dobu úprav nepřibylo mnoho nových knih. Pro zájemce o přírodu je příručka o nejběžnějších typech rostlin u nás s věrným barevným zobrazením a zajímavým textem autorů V. Větvičky a J. Kolbeka Rostliny na každém kroku. Sborník jednoho z nejoriginálnějších autorů science fiction Henry Kuttnera vychází s názvem Čarovný svět Henry Kuttnera. Jak odpomoci nadváze pomalu krok za krokem radí zkušení autoři ve 3. rozšířeném vydání své knihy S.O.S. nadváha. Knihu provokujících hypotéz o důležitých událostech lidských dějin zahalených tajemstvím s názvem Největší spiknutí v dějinách lidstva sepsali autoři D. Southwell a S. Twist. Kniha pro děti Eldorádo kreslených příběhů přináší kromě humorných příběhů i kvízy a hádanky. Další dobrodružná kniha E. Blytonové ze série Tajemství má název Tajemství opuštěného domu. "Náctiletým" je určena niterná zpověď mladého autora Viktora Mecy s názvem Richard, Kočičí srdce.

Adresa:

Městská knihovna Rychnov u Jablonce nad Nisou

náměstí Míru 720

468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou

https://knihovna.rychnovjbc.cz/

telefon: +420 720 402 284

Otevírací doba

Pondělí  
Úterý  
Středa  
Čtvrtek zavřeno
Pátek  

 

KATALOG zde https://lck.tritius.cz/library/rujnn/

 

 

Změny provozní doby

Městská knihovna Rychnov u Jablonce nad Nisou © 2018 Všechna práva vyhrazena 
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace