Knížka na leden

Renata Chloubová  07.01.2015 15:23
Nový program pro děti a mládež

S novým rokem přichází i nový program pro děti a mládež.Místo soutěží a kvízů bude každý měsíc představena jedna knížka. Převážně to bude knížka z nově vycházejících titulů, ale někdy se vrátíme k oblíbenému autorovi či ilustrátorovi, pokud k tomu bude vhodná příležitost. Smyslem bude opravdu hlavně představení zajímavých knih. Ke každé knize bude připojena i soutěžní otázka (pro ty, co rády soutěží).Odpověď na ni nebude povinná. Odměny za správné odpovědi se budou předávat vždy okamžitě při odevzdávání. Termín pro odevzdání bude vždy 10. následujícího měsíce.

Kniha na leden pro mladší čtenáře (6-8)

VHRSTI - Už se nebojím tmy. Představuje se kniha spisovatele a kreslíře, který nás letos v červnu v Rychnově navštívil a navíc bude ilustrovat letošní knížku pro prvňáčka, takže prvňáčci se mají na co těšit!

Kniha na leden pro starší čtenáře (9-12)

Milan Valenta - Petr Válek - Muřinoh a Krchomilka. Kniha, která je napsaná s humorem a přitom řeší velice vážná životní témata. Není pro třasořitky, protože se odehrává na hřbitově! Hemží se to v ní příslovími a pořekadly. Všudypřítomná je nádherná a "košatá" čeština, kterou autor vládne.

Odpovědi na otázky budou přijímány v knihovně do 10. února.

Adresa:

Městská knihovna
Květinová 498
468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou

Štěpánka Veberová

knihovna@rychnovjbc.cz
Telefon: 720 402 284

Otevírací doba

Pondělí 12 - 17:30
Úterý 10 - 17:30
Středa 13 - 18
Čtvrtek zavřeno
Pátek 12 - 17:30

KATALOG zde https://lck.tritius.cz/library/rujnn/

 

Změny provozní doby

Městská knihovna Rychnov u Jablonce nad Nisou © 2018 Všechna práva vyhrazena 
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace