Únorový dětský KLUBÍK

Renata Chloubová  18.01.2016 14:00
Únorové setkání

Všem příznivcům KLUBÍKU! Klubík se přesouvá ze středy na pátek 12.2.2016. Program, jak o něm napsala Jana Zasche v e-mailu, bude náhradní v knihovně.

 

Vysvětlení – profesně pracuji v organizaci KDK SKIP –Klub dětských knihoven Svazu knihovníků a organizačních pracovníků. Setkáváme se pravidelně po jednotlivých knihovnách Libereckého kraje. Nyní přišla volba na naši knihovnu. S kolegyní jsme domlouvaly termíny, zkráceně naši organizaci nazýváme Klubko nebo Klubík a tak vzniklo nedorozumění s naplánováním schůzky knihovnic na stejný termín. Protože se do Rychnova sjedou pracovnice z celého Kraje – tedy až Hrádku, České Lípy, Jablonného apod. a mají domluvená volna v práci a zamluvená auta a také protože se najednou do naší mrňavé knihovny nevejdeme, jsem nucena zrušit náš termín a posunout ho. Po poradě s některými maminkami chci zachovat termín prázdninový, protože se k nám těší někteří starší sourozenci, kteří navštěvovali Klubík dříve.

 

Přijměte mou velkou omluvu a pokud to můžete zařídit, přijďte v pátek ve stejnou hodinu!!!

Adresa:

Městská knihovna Rychnov u Jablonce nad Nisou

náměstí Míru 720

468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou

https://knihovna.rychnovjbc.cz/

telefon: +420 720 402 284

Otevírací doba

Pondělí  
Úterý  
Středa  
Čtvrtek zavřeno
Pátek  

 

KATALOG zde https://lck.tritius.cz/library/rujnn/

 

 

Změny provozní doby

Městská knihovna Rychnov u Jablonce nad Nisou © 2018 Všechna práva vyhrazena 
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace