Městská knihovna informuje

Renata Chloubová  05.01.2003 22:35
Od pátku 3.1.2003 je v knihovně obnoven normální provoz.

Soutěž o sovičku

Protože byla knihovna velkou část prosince uzavřena a jen málo soutěžících mohlo odevzdat prosincové otázky, posunuje se prosincová soutěž do ledna. Odpovězené prosincové otázky lze odevzdávat do středy 29. ledna 2003. Zároveň však bude probíhat lednové kolo naší soutěže obvyklým způsobem. Od začátku ledna je možno si v knihovně vyzvednout úkoly na měsíc leden a hotové úkoly odevzdat též do středy 29. ledna 2003 do knihovny. Odměnění vítěze prosincové i lednové soutěže proběhne najednou v pátek 31. ledna 2003 v 16 hodin. Sovičky budou uděleny dvě - jedna výherci prosincové soutěže, jedna výherci lednové soutěže.

Letos se naše knihovna opět účastní celostátní čtenářské akce Čteme všichni a její ankety SUK o nejhezčí knihu pro mládež roku 2002. Pro orientaci bude v knihovně k nahlédnutí seznam knih pro mládež, které byly v roce 2002 vydány. V knihovně budou též anketní lístky, na které se doplní název vybrané knihy a jméno nakladatelství, které knihu vydalo. Spolu se jménem a adresou má každý možnost zaslat anketní lístek sám do Sukovy knihovny v Praze (na uvedenou adresu) nebo vhodit anketní lístek do krabičky v knihovně. Anketní lístky budou potom zaslány do Prahy najednou. Vybraní zástupci naší knihovny se opět účastní slavnostního vyhlášení výsledků ankety v Praze. Součástí slavnostního vyhlášení výsledků nejoblíbenějších knih je i vylosování 5O dětí, které se zúčastnily ankety a jejich odměnění knižní cenou. Anketa bude v naší knihovně probíhat do začátku března.




Adresa:

Městská knihovna Rychnov u Jablonce nad Nisou

náměstí Míru 720

468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou

https://knihovna.rychnovjbc.cz/

telefon: +420 720 402 284

Otevírací doba

Pondělí  
Úterý  
Středa  
Čtvrtek zavřeno
Pátek  

 

KATALOG zde https://lck.tritius.cz/library/rujnn/

 

 

Změny provozní doby

Městská knihovna Rychnov u Jablonce nad Nisou © 2018 Všechna práva vyhrazena 
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace